A fost aleasă conducerea Sidepol Călărași

organizate, au fost validați în funcțiile de conducere ale Biroului Operativ al Filialei Sidepol Călărași, următorii colegi:

1. Președinte filială:  Ivona BRÂNZĂ;

2. Vicepreședinte filială:  Mirel MIGLEA;

Ședința de constituire a filialei a fost prezidată de președintele SIDEPOL, Gabriel GÎRNIȚĂ, care a prezentat proiectul organizației sindicale și demersurile efectuate până în acest moment pentru reprezentarea intereselor polițiștilor care au devenit membri ai sindicatului. Ședința a durat aproximativ 1 oră, discutându-se probleme de interes pentru polițiști, dar si calendarul principalelor activități pe care dorim să le întreprindem în perioada următoare.

*Mulțumim colegilor din cadrul  I.P.J. CĂLĂRAȘI pentru implicare și încrederea acordată organizației noastre sindicale, apreciem dorința de schimbare și alături ne noua conducere a filialei Sidepol Călărași echipa continuă să crească.

Sindicatului Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL, este o organizaţie sindicală reprezentativă, constituită la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, afiliată la Federaţia Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi la Confederaţia Sindicatelor Democratice din România (C.S.D.R.), având membri desemnați în comisiile de specialitate de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și, implicit, o reprezentare obiectivă și eficientă a intereselor membrilor, la cel mai înalt nivel.

Conform principiilor de organizare si functionare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară.

Odată cu constituirea filialei și validarea conducerii Biroului Operativ al Filialei Sidepol Călărași, vă puteţi înscrie în organizaţia noastră sindicală, online, la următorul link:ÎNSCRIE-TE AICI, sau prin contactarea directă a liderilor teritoriali, care vă vor acorda sprijinul necesar.

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL