A fost înfiinţată filiala Sidepol Dolj

conducere ale Biroului Operativ al Filialei Sidepol Dolj, următorii colegi:

1. Președinte filială: Agent şef principal de poliție Cristian Glodean;

2. Vicepreședinte filială: Agent şef adjunct de poliție Mihai Dorobanţu;

3Vicepreședinte filială: Agent şef  de poliție Răzvan Ciobanu;

4. Vicepreședinte filială: Agent principal de poliție Gheorghe Piscureanu.

De asemenea, şi-au manifestat interesul de a se implica în activitatea sindicală, la nivel local, ca şi delegaţi sindicali, următorii colegi: Alexandru Perciu, Cătălin Măndoiu, Constantin Mîndrilă şi Mircea Nucu.

Ședința de constituire a filialei a fost prezidată de președintele SIDEPOL, Gabriel GÎRNIȚĂ, alături de secretarul general al Federaţiei Sindicatelor Democratice din România, Alen NUŢU care au prezentat proiectul organizației sindicale și demersurile efectuate până în acest moment pentru reprezentarea intereselor polițiștilor care au devenit membri ai sindicatului. Pe parcursul celor aproape 2 ore de discuții și interactiune cu membri organizației, s-a manifestat un interes deosebit din partea celor prezenți, pentru reformarea sistemului polițienesc în care ne desfășurăm activitatea.

Sindicatului Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL, este o organizaţie sindicală reprezentativă, constituită la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, afiliată la Federaţia Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi la Confederaţia Sindicatelor Democratice din România (C.S.D.R.), având membri desemnați în comisiile de specialitate de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și, implicit, o reprezentare obiectivă și eficientă a intereselor membrilor, la cel mai înalt nivel.

Conform principiilor de organizare si functionare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară.

Adunarea Generală a filialei a decis continuarea formelor de protest stabilite de la nivel central, în colaborare cu alte organizatii sindicale partenere: aplicarea de avertismente, blocarea activităţii de luni-vineri, în intervalul orar 13.00-14.00, intervenţia doar la apelurile 112 şi pichetările instituţiilor publice responsabile cu punerea în aplicare a drepturilor ce li se cuvin poliţiştilor, până când solicitările poliţiştilor vor fi puse în plată de către guvernanţi.

Odată cu constituirea filialei și validarea conducerii Biroului Operativ al Filialei Sidepol Dolj, vă puteţi înscrie în organizaţia noastră sindicală, online, la următorul link: https://sindicatulpolitistilor.ro/vreau-sa-devin-membru.html, sau prin contactarea directă a liderilor teritoriali, care vă vor acorda sprijinul necesar, în prezent filiala Dolj a SIDEPOL fiind cea mai numeroasă organizaţie teritorială, cu peste 250 membri, încă de la înfiinţare şi în continuă creştere.

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL