Continuă investițiile în sediile de poliție-Secția 14 Poliție București

reconstrucție al sediului Sectiei 14 Politie Bucuresti, va fi cel de al 8-lea proiect astfel derulat în ultima perioadă.

Guvernul României a primit un împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru a sprijini implementarea Proiectului privind îmbunătățirea rezilienței și a răspunsului la situații de urgență („Proiectul”) și intenționează să aloce o parte din fondurile acestui împrumut pentru finanțarea contractului de lucrări aferent obiectivului de investiții Demolare și reconstruire sediu Secția 14 Poliție București.

Speram că după același principiu vor lua exemplu și unitățile teritoriale și vor începe reabilitarea posturilor comunale de poliție, unde încă avem WC-uri în fundul curții. De asemenea, reamintim aici și situația unor sedii ale unor secții de poliție urbană din țară care sunt situate la parterul sau etajul 1 al unor blocuri de locuințe, iar 10-12 polițiști sunt îngrămădiți în încăperi de maxim 15 m pătrați, mai rău decât suprafața alocată unei persoane private de libertate.

În medie aceste proiecte sunt estimate a fi finalizate în 24 de luni de la data începerii lor în funcție de tipul de achiziție, proiectare și/sau execuție propriu-zisă a lucrărilor.

VEZI AICI PROIECTUL INTEGRAL

Vom continua să urmărim cu interes întregul proces prin care sediile enunțate anterior vor fi modernizate/reconstruite, iar între timp vom solicita M.A.I. și I.G.P.R. să intervină și pentru restul sediilor care au nevoie de reparații urgente.

Schimbarea suntem noi!

ECHIPA SIDEPOL

Atasamente