Discuții cu sindicatele la Direcția de Ordine Publică

Deși nu a fost stabilită o temă a ședinței sau o ordine de zi, consultarea va putea viza demersul inițiat la nivelul Poliției Române privind modificarea Disp. IGPR 123/2012 privind Concepţia unitară de organizare, functionare şi acţiune a structurilor de ordine publică ale Poliţiei Române. Acest document reglementează modul de organizare și funcționare a tuturor structurilor de ordine publică, de la Direcția de Ordine Publică și până la nivelul postului de poliție.

 

Având în vedere problematica deja existentă la nivelul structurilor amintite, dar și pe tot ceea ce înseamnă ansamblul de o.p., organizația noastră sindicală a întocmit un prim set de propuneri și soluții, urmând a fi înaintat conducerii Direcției astfel încât să fie dezvoltat cadrul discuțiilor pe temele de interes sesizate de polițiștii de ordine publică.

Ne dorim ca discuțiile să fie unele constructive, iar conducerea direcției să se aplece la problemele deja identificate de către noi și care ne-au fost sesizate de membrii de sindicat din teritoriu, iar în privința soluțiilor să achieseze la acestea având în vedere faptul că am realizat și câteva variante posibile de rezolvare a unor deficiențe.

Vă vom ține la curent cu privire la evoluția și feedback-ul pe care îl vom obține în urma întrevederii, până atunci ne puteți trimite propunerile și sesizările dumneavoastră la adresa de e-mail sidepol@sindicatulpolitistilor.ro.

Schimbarea suntem noi,
ECHIPA SIDEPOL