Ce se întâmplă cu banii pentru echipament în 2024 ?!?!

Este bine, mereu, să vă informați din surse sigure, mai ales atunci când vine vorba despre bani, drepturi sau alte situații de acest gen, care privesc orice lucrător al Ministerului Afacerilor Interne, fapt pentru care, azi vă vom expune situația normei de echipare.

Așa cum v-am informat cu 1 săptămână în urmă, VEZI INFORMARE, organizația noastră sindicală a cerut deja conducerii M.A.I. prorogarea termenului de sistare a normei de echipare, pentru începutul anului 2024, așa cum reiese și din adresa atașată.

337 Adr. MAI prorogare norma echipare

În acest context, reprezentații Direcției Generale Logistice din M.A.I., au oferit un răspuns la solicitarea noastră, prin care ne-au transmis faptul că există deja pe circuit un PROIECT de OMAI privind modificarea Anexei 2 a OMAI 183/2021 privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea și portul uniformelor de poliție…, așa cum vă prezentăm alăturat.

Mai mult decât atât, reprezentanții Poliției Române, au transmis Ministerului Afacerilor Interne-Direcția Generală de Logistică, încă de la sfârșitul lunii august 2023, un punct de vedere prin care conducerea I.G.P.R. solicită prorogarea termenului de sistare a normei de echipare până la data de 31.12.2024.

 

Pe scurt, acest lucru se traduce prin faptul că polițiștii pot să primească în anul 2024 atât bani, cât și uniformă, în funcție de ce anume va solicita fiecare lucrător pe fișa anuală de echipare, în așa fel încât fiecare polițist să fie echipat cel putin cu un rând de echipament din noua uniformă până la finalul lui 2024.

Prin urmare, având în vedere faptul că, din informațiile noastre, până vinerea aceasta se va pune în transparență proiectul de OMAI despre care vă spuneam mai sus, o să vă rugăm să urmăriți comunicările noastre si să ne transmiteti propuneri obiective pe acest subiect.

P.S.: Continuați să vă informați din surse sigure!!!

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL