Grupa sindicală Sidepol Caraș Severin, devine FILIALA SIDEPOL

teritorială către constituirea FILIALEI SIDEPOL CARAS SEVERINpornind de la 15 membri și ajungând la peste 100 de membri în acest moment.

Astfel, în data de 27.05.2022 la sediul Poliției Municipiului Caransebeș, va avea loc şedinţa de constituire a filialei Sindicatului Democratic al Poliţiştilor-SIDEPOL Caraș-Severin. La această şedinţă sunt așteptați membrii SIDEPOL, dar și polițiști care nu au aderat încă la organizația noastră şi doresc să fie informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, cât şi cu privire la acţiunile întreprinse de organizaţia noastră sindicală în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor acestora în faţa angajatorului.

   Cu ocazia ședinței de constituire a filialei Sidepol Caraș-Severin se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 3 vicepreședinți, ocazie cu care solicităm membrilor interesaţi de ocuparea unei funcţii eligibile de conducere în cadrul Biroului Operativ al filialei, să-și depună candidaturile până în data de 27.05.2022, inclusiv, prin completarea si transmiterea documentatiei necesare, în vederea validării acesteia.

    La şedinţă se vor atinge subiecte de natură salarială şi profesională privind situatia actuală pe care o traversăm, cât şi actiuni pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea sau demersurile efectuate în instantă pentru membrii organizatiei, mai ales în contextul socio-politic actual.

    Conform principiilor de organizare si functionare statutare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară. Sedința va fi condusă de Cristian DANCIU președinte executiv al  Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL .

    Pentru colegii interesaţi de sustinerea demersurilor noastre şi înscrierea în organizatie, o pot face completând adeziunea online, la următorul link:

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU ÎN SINDICAT

 Schimbarea suntem noi!

 Echipa SIDEPOL