Încadrare pentru agenți și ofițeri din sursă externă. Delegații SIDEPOL sunt prezenți

reprezentanții Sindicatului Democratic al Polițiștilor SIDEPOL vor fi prezenți în principalele locații în care se vor desfășura activitățile de concurs stabilite de către Inspectoratul General al Poliției Române, în urma invitației primite în acest sens.

Concursul organizat face parte din măsurile pe care le-am solicitat de-a lungul timpului către conducerea Ministerului Afacerilor Interne, pentru limitarea deficitului de personal, pentru că, după cum bine stiti, structurile compenente ale M.A.I. sunt la un deficit de peste 20-25%, ceea ce face ca promoțiile scolilor de agenti, respectiv cele din cadrul Academiei de Poliție să nu mai facă față nevoilor instituției, apelând la acestă variantă de ”compromis”, prin angajare de specialisti pe anumite posturi de agent sau ofiter de poliție.

Reprezentanții SIDEPOL, se implică activ în această activitate, fapt pentru care am desemnat colegii care să participe, în calitate de observatori, după cum urmează:

Colegii desemnați, vor fi prezenți atât la activitatea de multiplicare a subiectelor de concurs, la probele scrise de la Scoala de Agenti de Politie Câmpina și Romexpo (Bucuresti), cât și la activitatea de MONITORIZARE a examenului, organizată la centru de comandă din I.G.P.R., toate aceste activități fiind necesare pentru a asigura transparență, corectitudine și obiectivitate față de toți participanții. De asemenea si colegii de la filialele SIDEPOL din țară, vor fi prezenți în unitățile care organizează astfel de concursuri.

Prin urmare, pe această cale urăm succes tuturor candidaților, iar dacă aveți suspiciuni cu privire la organizarea probelor, vă solicităm să contactați liderii SIDEPOL, de la orice unitate din țară.

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL