Lansăm oficial site-ul sindicatului. Devenim virali pe online

dintr-o unitate de poliție în alta. Cunoaștem procedura greoaie pe care sunteți nevoiți să o parcurgeți atunci când solicitați mutarea, și tocmai de aceea în sectiunea SOLICIT MUTARE, din interiorul site-ului veți găsi un formular prin care vom gestiona toate datele necesare facilitării acestui proces. 

De asemenea aveți posibilitatea să aderați la organizația sindicală prin formular de înscriere online, pe care îl veți găsi în secțiunea VREAU SĂ DEVIN MEMBRU, sectiunea în care aveți și posibilitatea exprimării opțiunii de retragere din alte organizații sindicale/profesionale, demersurile cu privire la înscriere/retragere urmând a fi făcute de către reprezentanții organizației noastre, în raport cu structurile financiare ale instituțiilor.

Forma de organizare a sindicatului oferă independență totală celor care doresc să formeze filiale sau grupe sindicale la nivelul unităților de poliție, existând susținere și implicare din partea conducerii centrale, pentru și în interesul angajaților, membri sau nu ai sindicatului.

O să vă ținem la curent cu privire la toate noutățile legislative sau profesionale, de interes pentru polițiști și în perioada imediat următoare vom lansa primul nostru proiect cu privire la standardele dotării polițiștilor.

Suntem o echipă tânără, cu experiență atât în munca de poliție cât și în cea sindicală, toți cei care se află în organele de conducere centrale sau locale având 10-15 ani vechime în sistem. Odată început acest proiect, acum 5 ani de zile și reluat acum mai puțin de 1 lună de zile, am lăsat deoparte tot ceea ce înseamnă interese personale și ne-am dedicat întreaga activitate intereselor membrilor de sindicat și nu numai.

Suntem o organizație sindicală reprezentativă la nivelul Ministerului afacerilor Interne , fiind afiliați la o Confederație cu reprezentativitate la nivel național, care numară câteva sute de mii de membri, astfel încât reprezentarea intereselor celor care vor alege să meargă alături de noi, va fi la cel mai înalt nivel.

#Schimareasuntemnoi

Echipa Sindicatului SIDEPOL