Ofertă cazare pentru membrii SIDEPOL în Lefkada-Grecia

Pe baza relațiilor de prietenie cu managerii ODYSSEIA ROOMS & APARTMENTS LEFKADA, avem posibilitatea de a pune la dispoziția membrilor Federației Sindicatelor Democratice din România, la care este afiliat și sindicatul SIDEPOL, o ofertă de petrecere a concediului la prețuri foarte bune (doar cazare).
Locația – INSULA LEFKADA, localitatea NIKIANA, www.lefkothea.gr .
Insula LEFKADA se găsește în Marea Ionică alături de Corfu, Kefalonia, Zakintos ș.a. fiind singura accesibilă cu autoturismul (cca 1000 km de la București), fără a folosi ferryboatul. Există și aeroport.
Din zona Salonic se ajunge pe o autostradă foarte spectaculoasa cu 46 tuneluri și viaducte la mare înălțime .Taxele – în jur de 15 euro total, iar pe insulă se ajunge printr-un tunel subacvatic (3 euro) și apoi pe un pod mobil in capitala Lefkada.
Nikiana se afla la circa 6 km.de capitala Lefkada și la 7 km. de Nidri, o stațiune cosmopolita cu oferte de croaziere zilnice .
Posibilitățile de cazare pot fi văzute pe www.odysseiaapartments.gr

Apartamentele Odysseia oferă oaspeților lor mai multe oportunități de a descoperi și de a se bucura de frumusețile insulei, deoarece se află în satul „Nikiana”, la 6 km de satul turistic „Nidri” și la doar 10 km de capitala insulei „Lefkada”. Locația este potrivită pentru familiile cu copii, pentru cei care doresc să se relaxeze și pentru cei care doresc să rămână într-o locație centrală a insulei, fiind aproape de o varietate de atracții naturale.

Apartamentele noastre sunt lângă plajă (mai puțin de 100m) și sunt înconjurate de verdeață. Acestea sunt formate din două clădiri care includ apartamente de 2, 3 sau 4 persoane, special pentru familii. Există un dormitor cu un pat dublu și două paturi de o persoană la colțul bucătăriei. Toate au balcoane. Toate apartamentele noastre au bucătărie complet utilată, WC și duș, aer condiționat și TV.

Există acces gratuit la internet (Wi-Fi), o grădină frumoasă cu șezlonguri și umbrele de soare, grătar și o zonă de parcare privată sigură. Oferim curățenie zilnică. În apropiere se găsesc supermarketuri, panificații, restaurante. În plus, există prețuri speciale pentru mai, iunie și septembrie.

Pentru detalii suplimentare și rezervări: Nicolae Donțu -0756.582.585

Oferta este exclusiv pentru membrii SIDEPOL

Pentru detalii suplimentare și rezervări: Nicolae Donțu -0756.582.585

Înscrie-te aici, online, pentru a beneficia de oferta

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL