Ofertă cazare munte 2022 (6 locații)

1. OFERTĂ BĂILE FELIX- VILA OCTOGON 3*

(pentru detalii click aici)

DISCOUNT 10% din prețul afișat la receptie, pentru membri SIDEPOL(prezentați cardul de membru)

Pentru detalii suplimentare și rezervări: Lucian Mirică-0753.662.282

Vila Octogon 3* este alegerea potrivită pentru vizitatorii care caută o combinație de farmec și o poziție convenabilă de unde să exploreze împrejurimile.

Amplasată în inima stațiunii Băile Felix, înconjurată de verdeață, promite un sejur de neuitat, o cazare excelentă și un timp minunat împreună cu cei dragi.

Facilitățile noastre

Dacă doriți o vacanță frumoasă și de neuitat împreună cu familia sau prietenii, vă punem la dispoziție toate aceste facilități. Vila se poate închiria atât pentru sejururi cu familia, cât și pentru grupuri compacte.

10 camere (8 duble, 1 tripla si 1 apartament)

Aer condiționat, lampi UW in spatiile comune

Frigider

Baie in cameră

Acces liber la bucătărie și la sala de mese

Terasă exterioară de 32 de locuri

2. OFERTĂ MONEASA- HOTEL PARC*(jud. ARAD)

Pentru detalii suplimentare și rezervări: Dl. Ovidiu – tel. 0720000749

Facilitati hotel

Cazare

spatii de cazare:  48 de camere clasificate la categoria 3 stele cu 1, 2 sau 3 paturi si 4 apartamente cu 2 locuri respectiv un apartament cu 4 locuri, confortabile, unice ca si design, camerele fiind dotate cu grup sanitar propriu dotat cu uscator de par (baie cu dus, baie cu cada sau jacuzzi) , tv, telefon, minibar, frigider, balcon, internet prin cablu si wireless

Restaurant

hotelul dispune de doua saloane de restaurant, un salon de mic dejun, 2 baruri si doua terase

Conferinte

3 sali amenajate pentru participantii la diverse intalniri: traininguri, simpozioane, conferinte cu o capacitate de 20-30 locuri

o sala de conferinta ultramoderna cu dotari corespunzatoare (videoproiector, ecran. flipchart, sonorizare, LCD) cu utilitate pentru diverse evenimente (traininguri, simpozioane, nunti, aniversari) cu o capacitate de 180 locuri

Agrement

spatii de agrement si jocuri in incinta hotelului si in afara lui

Tratament si SPA

in incinta hotelului se afla baza de tratament, unde se pot efectua proceduri balneare

tot in incinta hotelului se afla un centru SPA modern cu sauna, jacuzzi, piscina cu apa mezotermala, sala fitness

Receptie

accesul la nivelele superioare ale hotelului se realizeaza prin intermediul liftului

receptia hotelului dispune de telefon, fax, xerox, internet wireless

informatii servicii cu plata si fara plata din cadrul hotelului ( informatii transport, spalatorie, seif )

3. OFERTĂ SIBIEL – PENSIUNEA LUCA*-SIBIU

(pentru detalii click aici)

DISCOUNT 10% din prețul afișat la receptie, pentru membri SIDEPOL(prezentați cardul de membru)

Pentru detalii suplimentare și rezervări: Lucian Mirica – tel. 0753.662.282

Daca veti hotara sa vizitati satul Sibiel, in concendiu, vacanta sau weekend, va stam la dispozitie cu pensiunea noastra, in care veti putea sa va odihniti, sa serviti masa cu preparate delicioase si naturale, sa va indrumam si sa va insotim in excursii si la obiectivele turistice din zona.

Situata in mijlocul satului langa Biserica Sfanta Treime si Muzeul de
Icoane pe sticla « Zosim Oancea », pensiunea noastra este formata din
Doua nivele, parter si mansarda, formata din 6 camere, cu baie proprie.

De asemenea avem amenajata in aer liber un gratar, o terasa si o sala de mese unde puteti gusta meniurile traditionale preparate in gospodaria proprie din produse naturale, proaspete.
Puteti sa vizitati si muzeul nostru situat in casa veche de peste 200 de ani.

4. OFERTĂ HOTEL APOLLO CENTRAL-SIBIU

Pentru detalii suplimentare și rezervări: tel. 0755.084.082

Amplasat in Orasul de Jos al Sibiului, Hotel Apollo Central a luat nastere din ruinele fostei cladiri „Moara Spicul” restaurand si mentinand arhitectura originala. Ulterior s-a dezvoltat prin constructia unui corp aditional cu dorinta de a ingradi locatia si de a crea o atmosfera placuta si unitara. A fost numit dupa Zeul Apollo, zeul zilei, al luminii și al artelor, protector al poeziei și al muzicii, aspirand la traditie si clasicism. Hotelul este localizat intr-o zona accesibila si la indemana: la doar 10 minute de mers pe jos de centrul istoric, dotat de parcare privata si foarte aproape de gara CFR si autogara; Aeroportul International Sibiu se afla la doar 5km distanta.

Facilități

*70 camere pentru cazare

*30 locuri parcare

*2 restaurante

*2 săli de conferință

5. OFERTĂ PENSIUNEA KOBER MARIA- MĂRGINIMEA SIBIULUI

(pentru detalii click aici)

Prețuri negociate pentru membri SIDEPOL(prezentați cardul de membru)

*1 camera dubla 115 lei/zi
*1 camera tripla 140 lei/zi

Pentru detalii suplimentare și rezervări: Lucian Mirica – tel. 0753.662.282

Pensiunea Maria Köber  este situată la intrarea în Gura Râului într-o oază de linişte, în mijlocul naturii. Aflată la 20 km de Sibiu (DN1 Sibiu-Cristian-Orlat-Gura Râului)pensiuneaMaria Köber este locul ideal pentru petrecerea unui concediu de odihnă şi recreere în mijlocul naturii. Pensiunea dispune de o  gradină mare si va ofera prilejul petrecerii unor clipe de neuitat  departe de zgomotul urban.

Camerele  pensiunii sunt spatioase, confortabile, dotate cu bai  proprii  si va ofera o panorama  deosebita asupra muntilor  Cindrel. Curtea pensiunii este conceputa astfel incat sa ofere   intimitate oaspetilor sai.

Aici aveti posibilitatea  pregatirii unui gratar in aer liber,alaturi de cei dragi. Clipele de relaxare le puteti  petrece in filigoria pensiuniiamenajata in stil rustic.

6. OFERTĂ PENSIUNEA VORONEȚ RESIDENCE- GURA HUMORULUI (BUCOVINA)

Pentru detalii suplimentare și rezervări: Lucian Mirica – tel. 0753.662.282

Amplasata intr-un cadru natural de exceptie si invaluita de frumusetea Obcinilor Bucovinei, Pensiunea Voronet Residence va ofera premisele unui sejur de neuitat.

Prin felul in care a fost conceputa, Voronet Residence este capabila sa asigure confortul la cele mai inalte standarde. Eleganta, rafinamentul si deasemenea confortul, le gasiti deopotriva in cele 13 camere duble dar si in cele doua apartamente.

Aceasta este asezata la intrarea in Voronet, la 2 km de Gura Humorului pe drumul ce duce spre Partia Soimul. Oaspetii nostri pot face drumetii pe traseele montane din apropierea rezervatiei naturale Piatra Pinului si pot vizita Manastirea Voronet care a fost numita „Capela Sixtina a Orientului”, si care este situata la mai putin de 2 km de pensiune.

Ofertele pot fi accesate doar de către membri SIDEPOL.

NU ESTI ÎNCĂ MEMBRU?

ÎNSCRIE-TE ONLINE AICI!