EXCLUSIV – Oferta SELGROS acum disponibilă și pentru membrii SIDEPOL

SELGROS Cash&Carry SRL oferă membrilor Sindicatului Democratic al Polițiștilor SIDEPOL posibilitatea achiziționării  în vederea utilizării în scop personal de produse din cadrul magazinelor sale la prețuri cu un discount de 2% aplicat la prețul de raft.

Reducerea de 2% se acordă direct pe factură cu excepția articolelor aflate în revistele SELGROS, articole aflate în diferite promoții, articole din tutun sau ambalajului returnabil.

Membrii SIDEPOL pot dobândi personal legitimația de cumpărare cu aceste condiții speciale din cadrul oricăruia dintre magazinele Selgros. Pentru intrarea în posesia legitimației de cumpărare solicitanții se vor prezenta personal la Biroul Informații Clienți în unul din magazinele Selgros. Prin prezentarea cardului de membru al SIDEPOL și al actului identitate solicitantul poate intra în posesia legitimației de cumpărare SELGROS.

Titularul va semna de luare la cunoștința condițiile de cumpărare din cadrul magazinelor Selgros. Legitimațiile emise oferă posibilitatea achiziționării cu preț special  atât timp cât titularul este membru SIDEPOL. Cardul se retrage odată cu pierderea calității de membru SIDEPOL sau dacă nu sunt respectate condițiile generale de cumpărare.