Oferta SYNEVO pentru membrii F.S.D.R. – 15% reducere la analize medicale

Oferta este valabilă în toate centrele SYNEVO din țară.

(VEZI AICI LOCATIILE CENTRELOR SYNEVO).

Consultați lista de preturi practicate, la care se operează discountul negociat, pentru membri de sindicat.

(VEZI LISTĂ PRETURI)

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic. La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an peste 16 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Compania a fost fondată în 1995 pentru a răspunde cererii în creștere de servicii medicale de înaltă calitate din Polonia, apoi s-a extins în alte țări, pentru a răspunde unei nevoi asemănătoare. În prezent, piețele principale ale Medicover sunt Polonia, Germania, România și Ucraina. Compania oferă o gamă largă de servicii medicale, printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare prin două divizii – Healthcare Services (Servicii de Asistență Medicală) și Diagnostic Services (Servicii de Diagnosticare).

 

 

Pentru a putea beneficia de oferta partenerului, vă rugăm să contactați reprezentanții organizației sindicale sau mesaj la nr. de telefon: 0762.262.295 (WHATSAPP)