Peste 70 posturi de agenți și ofițeri scoase la concurs în Poliția Română. Vezi posturile și condițiile în comunicat

În acest sens, pentru o mai usoară prezentare și întelegere, vom atașa informațiile necesare pentru fiecare categorie în parte, după cum urmează:

41 posturi vacante de agenți pentru structurile de acțiuni speciale (mascați)

24 posturi vacante de agenți de poliție în specialitatea agent – moto

3 posturi vacante de agent din cadrul IGPR – Direcția Financiară

2 posturi vacante de ofițer de poliție din cadrul Direcției de Logistică

Pentru a putea vizualiza condițiile de ocupare a posturilor si unitatea în care locurile sunt repartizate, citiți anunțurile de concurs postate în linkurile de mai sus, în vederea deăpunerii dosarelor de candidatură.

În perioada imediat următoare, la nivelul Poliției Române vor continua să fie scoase la concurs și alte posturi prin încadrare din sursă externă, în special pentru agenți de poliție și în mediul rural, acolo unde este cel mai mare deficit, existând câte o patrulă de poliție la câte 5-6 comune, și asta în cazurile fericite.

Vă vom ține la curent de fiecare dată când apar sesiuni noi, iar până atunci urmăriți site-urile de profil, pentru o informare corectă. Pe această cale urăm succes tuturor celor care și-au propus să intre în rândurile structurilor Poliției Române, și facem mențiyunea, încă de pe acum, că nu vor avea o sarcină usoară, după cum bine v-am informat de-a lungul timpului în ceea ce priveste investitiile precare în tehnică, dotare, pregătire etc.

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL