Poliția Română va prezenta noile modele de uniformă

la această activitate deosebit de importantă pentru procesul de înlocuire a uniformei de poliție.

Această activitate are loc în continuarea ședinței de dialog social pe marginea proiectului de ordin privind noua uniformă, la care de asemenea am fost prezenți(vezi aici) și în contextul concluziilor la care s-a ajuns de-alungul celorlalte întâlniri de la M.A.I. unde s-a evidențiat nevoia de a implica activa și organizațiile sindicale în acest proces de alegere a noului model de uniformă.

Totodată am transmis conducerii I.G.P.R. o adresă prin care am solicitat să fie creat grupul de lucru instituțional pe tema alegerii noului model de uniformă, grup de lucru din care și sindicatele, care reprezintă vocea reală a polițiștilor din teren, ar trebui să facă parte. Ne bucură demersul M.A.I., respectiv a I.G.P.R. de a implica în mod direct organizația noastră sindicală în acest demers, fapt ce ne confirmă o altă nuanță a transparenței decizionale și a dialogului social.

Până la acest moment, procesul de  dezvoltare și alegere a noului model de uniformă a fost confidențial, nefiind destinat publicității. De aceea nu am putut și încă nu putem formula propuneri sau observații, urmând ca după analizarea propunerilor I.G.P.R. să procedăm în consecință.

Vă vom ține la curent cu rezumatul prezentării și concluziile pe care le vom trage, iar de aceea vă rugăm să ne transmiteți propunerile sau observațiile dumneavoastră la adresa de e-mail: sidepol@sindicatulpolitistilor.ro.

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL