PREMIERĂ!!! Se constituie filiala SIDEPOL FRONTIERĂ CĂLĂRAȘI

au ales să vină în echipa noastră, în sensul în care, având foarte multe solicitări, am ales să extindem activitatea și în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și structurile teritoriale subordonate.

Astfel, începând cu data de 28.09.2021,  ora 11:00, la sediul S.P.F. Călărași, va avea loc şedinţa de constituire filialei Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL FRONTIERĂ CĂLĂRAȘI, acesta fiind primul pas și startul pe care îl vom da într-o etapă MARATON de deschidere a noi filiale sindicale ale SIDEPOL pentru colegii din arma Poliției de Frontieră.

La această şedinţă sunt așteptați membri SIDEPOL, dar și polițiști care nu au aderat încă la organizația noastră şi doresc să fie informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, cât şi cu privire la acţiunile întreprinse de organizaţia noastră sindicală în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor acestora în faţa angajatorului.

Cu ocazia ședinței de constituire a filialei Sidepol Frontieră CĂLĂRAȘI se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 3 vicepreședinți, ocazie cu care solicităm, membrilor interesaţi de ocuparea unei funcţii eligibile de conducere în cadrul filialei, să-și depună candidaturile până în data de 28.09.2021, inclusiv, prin completarea si transmiterea documentatiei necesare, în vederea validării candidaturii.

La şedinţă se vor atinge subiecte de natură salarială şi profesională privind situatia actuală pe care o traversăm, cât şi actiuni pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii de frontieră își desfășoară activitatea sau demersurile efectuate în instantă pentru membrii organizatiei. Conform principiilor de organizare si functionare statutare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară.

Ședința va fi prezidată de Gabriel GÎRNIŢĂ, președintele Federaţiei Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi al  Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL, ocazie cu care se vor prezenta ultimele activități întreprinse de către organizația noastră sindicală, în ultimul an de zile devenind vocali și vizibili în apărarea drepturilor membrilor niștri de sindicat, la nivelul tuturor armelor din Ministerul Afacerilor Interne.
Pentru colegii interesaţi de sustinerea demersurilor noastre şi înscrierea în organizatie, o pot face completând adeziunea online, la următorul link:

https://sindicatulpolitistilor.ro/vreau-sa-devin-membru.html 

Schimbarea suntem noi!

Conducerea BEX Central