Se constituie filiala CLUJ a sindicatului SIDEPOL

încă la organizația noastră şi doresc să fie informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, cât şi cu privire la acţiunile întreprinse de organizaţia noastră sindicală în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor acestora în faţa angajatorului.

Cu ocazia ședinței de constituire a filialei Sidepol CLUJ se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 3 vicepreședinți, ocazie cu care solicităm, membrilor interesaţi de ocuparea unei funcţii eligibile de conducere în cadrul filialei, să-și depună candidaturile până în data de 30.03.2021, inclusiv, prin completarea si transmiterea documentatiei necesare, în vederea validării candidaturii.

La şedinţă se vor atinge subiecte de natură salarială şi profesională privind situatia actuală pe care o traversăm, cât şi actiuni pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea sau demersurile efectuate în instantă pentru membrii organizatiei. Conform principiilor de organizare si functionare statutare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară.

Ședința va fi condusă de Gabriel GÎRNIŢĂ, președintele Federaţiei Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi al  Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL, Alen NUȚU– președintele SIDEPOL OLT și secretar general F.S.D.R. și Constantin Mandache– vicepreședintele F.S.D.R.
Pentru colegii interesaţi de sustinerea demersurilor noastre şi înscrierea în organizatie, o pot face completând adeziunea online, la următorul link:

https://sindicatulpolitistilor.ro/vreau-sa-devin-membru.html 

Schimbarea suntem noi!

Conducerea BEX Central