Se constituie la Timiș o nouă filială SIDEPOL

În data de 20.02.2023, începând cu ora 14:00, la sediul Secției Regionale de Politie Transporturi Timișoara, va avea loc şedinţa de constituire a filialei Timiș Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL. La această şedinţă sunt așteptați membrii SIDEPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizația noastră şi doresc să fie informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, cât şi cu privire la acţiunile întreprinse de organizaţia noastră sindicală în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor acestora în faţa angajatorului.

Cu ocazia ședinței de constituire a filialei Sidepol TIMIȘ se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinți, ocazie cu care solicităm membrilor interesaţi de ocuparea unei funcţii eligibile de conducere în cadrul filialei, să-și depună candidaturile până în data de 20.02.2023, inclusiv, prin completarea și transmiterea documentației necesare, în vederea validării candidaturii.

La şedinţă se vor atinge subiecte de natură salarială şi profesională privind situația actuală pe care o traversăm, cât şi actiuni pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea sau demersurile efectuate în instantă pentru membrii organizatiei.

Conform principiilor de organizare si funcționare statutare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară. Ședința va fi condusă de Gabriel GÎRNIŢĂ, președintele Federaţiei Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi al  Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL și de alți lideri de la nivel central și local din cadrul organizației sindicale, Bogdan GIUROIU, președinte executiv SIDEPOL, respectiv Cristian GLODEAN, vicepreședintele FSDR.

Pentru colegii interesaţi de susținerea demersurilor noastre şi înscrierea în organizație, o pot face completând adeziunea online, la următorul link:

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU ÎN SINDICAT

Schimbarea suntem noi!

ECHIPA SIDEPOL