Ședință de lucru a SIDEPOL cu conducerea I.G.P.R.

Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră,Inspectoratului General pentru Imigrări, pentru identificarea problemelor politistilor la nivel de arme si consolidarea dialogului social cu partenerii sociali.

 
În acest context, conducerea FSDR, federatie reprezentativă la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, a transmis nominalizări pentru fiecare armă în parte, in vederea rezolvării problemelor logistice, de personal, organizatorice, probleme care trenează de ani de zile si cu care colegii din teritoriu sunt nevoiti sa se confrunte zilnic, din cauza lipsei de implicare a factorilor de decizie.
 
Odată cu constituirea acestor grupuri de lucru, vă vom informa despre parcursul discutiilor si temele pe care le vom dezbate, in vederea identificarii, sustinerii si rezolvării tuturor doleanțelor si neajunsurilor cu care ne confruntăm.
 
Prima ședință de acest gen, va fi organizată de I.G.P.R., luni, 05.07.2021 și în contextul în care mâine, 01.07.2021 avem deja o sedinta similară programată la sediul Ministerului Afacerilor Interne, vom selecta problematica specifică armei poliție, pentru a o putea expune în cadrul sedinței la care am fost invitați și la care va participa un reprezentant al SIDEPOL.
Deja pentru sedinta ce va avea loc la sediul M.A.I. pentru data de 01.07.2021, am primit o multitudine de mesaje din partea dumneavoastră, fapt pentru care asteptăm acelasi interes manifestat si pentru sedinta de luni, 05.07.2021, ce va avea loc pentru problematica pe Poliția Română, la sediul I.G.P.R.
Mesajele și propunerile pentru teme de discutie si problematică existentă le puteți transmite atât pe adresa de e-mail: sidepol@yahoo.com, cât si pe whatsapp, la numărul de telefon: 0762.262.295, urmând a le centraliza si transmite către conducere în vederea identificării solutiilor necesare rezolvării acestora.
 
Schimbarea suntem noi!
Echipa SIDEPOL