Sindicatul SIDEPOL se implică. Oferim măști de protecție colegilor din ”prima linie”

infectate, Sindicatul SIDEPOL cu sprijinul DIQUEEN, vom oferi acest tip de materiale de protecție, pe care le-am primit ca și donație.

Măștile sunt confecționate din bumbac, cu strat dublu și prindere cu elastic, protejând persoanele care le folosesc de posibilitatea transmiterii microbilor de la eventuale persoane infectate/bolnave. Avantajul acestor materiale de protectie este faptul că sunt reutilizabile, putând fi spălate după fiecare utilizare(prin spălare cu detergent și uscare/călcare cu fier cu aburi, pentru dezinfecție eficientă).

Având în vedere numărul mare de solicitări pe care atelierul DIQUEEN l-a avut în această perioadă, pentru acest gen de măști, stocurile și cantitățile disponibile sunt limitate, fiind necesară distribuirea acestora în special către unitățile sanitare, organizația noastră a fost nevoită să împartă acest numar limitat de măști către mai multe structuri.

În prima fază, săptămâna viitoare, vom distribui primul lot către Poliția Mun. Bacău, acestea urmând a intra în posesia colegilor de la Siguranță Publică, indiferent dacă sunt sau nu membri ai organizației noastre sindicale, pentru că sănătatea este primordială oricărui alt obiectiv și trebuie să dăm dovadă cu totii de seriozitate, implicare și responsabilitate.

Ulterior, în funcție de posibilitatea colaboratorului nostru, vom continua cu distribuția măștilor de protecție și în alte unități de poliție, pe listă fiind colegii de la IPJ ILFOV (care au făcut solicitare în acest sens) și IPJ DOLJ. Sperăm să avem posibilitatea onorării tuturor acestor solicitări, deoarece nimic nu este mai important pentru noi, în aceste momente, decât să ne asigurăm de întreaga eficiență a sistemului național de ordine și siguranță publică.

Mulțumim pe această cale Atelierului DIQUEEN și rugăm colegii să fie precauți în activitățile pe care le desfășoară. Orice neregulă o puteți sesiza echipei sindicatului la adresa de e-mail: sidepol@sindicatulpolițiștilor. ro sau la datele de contact de pe site (www.sindicatulpolitistilor.ro ).

#SănătateÎnainteDeToate

#Schimbareasuntemnoi

Echipa Sindicatului SIDEPOL