Ziua Poliției Române și Cupa de TIR SIDEPOL – I.P.J. Bacău

La nivelul I.P.J. Bacău astăzi a fost atmosferă de sărbătoare cu ocazia împlinirii a 202 ani de existență instituțională. Mai mult, Filiala Bacău a inițiat încă de mai mult timp un demers de organizare și desfășurare a unei cupe de tir.

Cupa de tir SIDEPOL – I.P.J. Bacău a fost organizată prin grija Biroului Operativ al Filialei condus de președintele Alin-Ionel RĂU, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău prin grija domnului comisar-șef de poliție Silviu CIOBOTICI – Î/Inspector șef.

Ne-am bucurat încă de la început de deschiderea comenzii unității de a da curs solicitării noastre, solicitare care a avut ca scop aniversarea în cadrul polițienesc a celor peste 2 secole de existență a Poliției Române, cât și angrenarea polițiștilor în cadrul unei cupe care să premieze abilitățile de buni trăgători ale unor colegi. Premiile au constat în echipamente și accesorii tactice, cupe, distincții și diplome puse la dispoziția câștigătorilor prin bunăvoința sponsorului evenimentului WARGEAR.

Desigur, niciuna dintre toate acestea nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul și eforturile personalului din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională care timp de mai bine de jumătate de zi s-au asigurat de buna desfășurare a competiției, îndrumând peste 40 de participanți.

Concursul a fost de tip open, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de apartenența sindicală, câștigătorii primelor 3 locuri fiind cei 3 colegi cu punctajul cel mai mare realizat în urma executării celor două sesiuni de foc la țintă.

Ediția I a Cupei de tir SIDEPOL – I.P.J. Bacău s-a încheiat cu succes, fiindu-ne remarcată oportunitatea și necesitatea chiar organizării unei a doua ediții având în vedere interesul manifestat de către polițiștii participanți la competiție.

Filiala Bacău a SIDEPOL transmite sincere mulțumiri conducerii inspectoratului, cât și personalului S.P.P., precum și sponsorului WARGEAR, parteneri fără de care nu s-ar fi reușit organizarea acestei competiții aniversare. Nu în ultimul rând mulțumim membrilor SIDEPOL, cât și tuturor polițiștilor care au participat la concursul de tir și îi așteptăm la cea viitoare.

Schimbarea suntem noi!

ECHIPA SIDEPOL BACĂU