Continuăm maratonul! Se înființează Sidepol Garda de Coastă

armă, în data de 19.10.2021începând cu ora 10:00la sediul Grupului de Nave Mangalia, din cadrul Gărzii de Coastă, va avea loc şedinţa de constituire a filialei Sindicatului Democratic al Politistilor-Sidepol Garda de Coastă.

La şedinţa de constituire a filialei sunt așteptați membrii SIDEPOL, dar și polițiști care nu au aderat încă la organizația noastră şi doresc să fie informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, cât şi cu privire la acţiunile întreprinse de organizaţia noastră sindicală în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor acestora în faţa angajatorului.

Cu ocazia ședinței de constituire a filialei Sidepol Garda de Coastă, se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 3 vicepreședinți, ocazie cu care solicităm membrilor interesaţi de ocuparea unei funcţii eligibile de conducere în cadrul filialei, să-și depună candidaturile până în data de 14.10.2021, inclusiv.

La şedinţă se vor atinge subiecte de natură salarială şi profesională, cât şi actiuni pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea. Se vor prezenta acțiunile introduse în instanță pentru recuperare drepturi salariale, activitățile desfășurate de către organizația noastră sindicală și federația la care suntem afiliați, cât și alte elemente de interes pentru colegi.

Conform principiilor de organizare si functionare statutare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară pentru fiecare filială constituită în conformitate cu prevederile legii 62/2011.

Ședința va fi condusă de:

*Gabriel GÎRNIŢĂ, președintele Federaţiei Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi al  Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL;

Vasile LĂZĂROI– vicepreședintele SIDEPOL FRONTIERĂ ;

Pentru colegii interesaţi de sustinerea demersurilor noastre şi înscrierea în organizatie, o pot face completând adeziunea online, la următorul link:

VREAU SĂ DEVIN MEMBRU SIDEPOL

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL