Despre noi

Am pornit la drum acum 8 ani de zile, o mână de oameni de la nivel local, cu multă dorință și ambiție pentru a putea schimba ceva în bine, pentru polițiști.
Am avut o pauză de aproximativ 3 ani de zile, atunci când am fost implicați într-un alt proiect sindical, care a fost o mare dezamăgire, acolo unde am constatat că interesele personale primează celor de grup.

După toate aceste experiențe, am decis sa reluăm activitatea, la #nivel #național, pentru a putea merge mai departe cu proiectele pe care ni le-am propus.
Suntem o echipă tânără, care își dorește o SCHIMBARE MAJORA în Poliția Română.

Principiile care au stat la baza înființării acestei organizații sunt sănătoase, transparente și fără interese personale ascunse, singurele obiective propuse fiind acelea de reprezentare a membrilor în fața angajatorului și apărarea drepturilor polițiștilor.

Ne dorim performanță și implicare activă a colegilor, în acest proiect, fiind un proiect creat de polițiști pentru polițiști.

Prevederile statutului sunt clare și democratice, fără restricții sau clause abuzive, dând posibilitatea de exprimare și implicare, pe toate planurile și nivelurile, a celor care doresc să își aducă o contribuție , atât la nivel local cât și la nivel national.

Ne mărim echipa și extindem activitatea sindicala la nivel national, iar persoanele interesate de colaborare sunt rugate sa #contacteze #telefonic sau prin mesaje, echipa din conducerea sindicatului.

Deviza organizației noastre este simplă și cu transmitere direct a ceea ce dorim să facem în și pentru acest sistem și polițisti:

”Schimbarea suntem NOI!”