EXCLUSIVITATE ! VEZI imagini cu noua uniformă de poliție

Încă de atunci am transmis propuneri din partea organizației noastre sindicale către M.A.I., prin care am încercat să venim cu puncte de vedere pertinente, primite de la oamenii din operativ, cei care vor fi, până la urmă, beneficiarii reali ai acestei schimbări de ținută.

Acest model, pe care vi-l prezentăm imediat, este ținut sub mare secret de către reprezentanții ministerului, fiind făcute doar câteva zeci de bucăți ca model de prezentare și date spre ”PROBĂ” unei unități din M.A.I., pentru a-și spune punctul de vedere cu privire la calitatea și utilitatea acesteia.

Deși considerăm că aceste probe ale noii ținute ar fi trebuit să fie făcute de către lucrătorii operativi, pentru că ar fi fost cei mai avizați să își dea cu părerea, se pare că cei din minister vor să ne facă SURPRIZĂ, atunci când vor scoate pe piață noul model.

Vedeți în continuare NOUl MODEL de uniformă!

Vă rugăm să ne transmiteți propunerile dvs. pe adresa de e-mail: sidepol@sindicatulpolitistilor.ro, urmând a le centraliza și transmite mai departe către conducerea ministerului.

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL