HG privind transportul se vrea din nou modificat!

După ce în luna martie a anului trecut, la doar 5 luni de zile după intrarea în vigoare a noilor prevederi privind decontarea transportului la și de la locul de muncă, Ministerul Afacerilor Interne a venit cu o nouă formă a Hotărârii de Guvern prin care mai ”ciuntea” din facilitățile inițiale, acum a venit rândul celor de la Ministerul Apărării Naționale să ” facă economie la bugetul țării”.

Și de unde poți face economie, dacă nu de la angajații din sistemul de ordine publică și siguranță națională, cei care încă nu și-au primit toate sumele restante de șa statul român, rămânând singura categorie profesională care nu are legea salarizării (veche de 7 ani de zile) aplicată.

Principalele modificări pe care M.A.P.N. le urmărește sunt referitoare la ”claritatea textului” (zic ei :)) ), reducerea cheltuielilor bugetare prin introducerea unor criterii si conditii  suplimentare, cât și modificarea procentelor și distanțelor față de care se calculează sumele acordate în acest moment.

1. PREVEDERE ACTUALA  (foto 1)                                                                             2.PREVEDERE PROPUSĂ (foto 2)

                                         

Atașăm alăturat tot proiectul HOTĂRÂRII de GUVERN și vă solicităm să ne transmiteți eventuale propuneri la adresa de e-mail: sidepol@sindicatulpolitistilor.ro, pentru că nu vom fi de acord cu continuarea bătăii de joc la adresa noastră si cu economii pe spatele celor care asigură siguranța tuturor cetățenilor, fie ca vorbim de militari sau politiști.

Schimbarea suntem noi!

ECHIPA SIDEPOL