Noi avansări în grad de chestor la M.A.I.

În MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 1080/29.XI.2023, PREȘEDINTELE ROMÂNIEI a semnat mai multe DECRETE privind avansarea în gradul profesional de chestor de poliție sau superior a mai multor angajați din Ministerul Afacerilor Interne.

Principalele persoane care apar pe listă sunt:

  1. — Șeful Poliției Române, domnul chestor principal de poliție Matei Ioan Benone-Marian se avansează în gradul profesional de chestor-șef de poliție.
  2. Șeful Poliției Capitalei, domnul chestor de poliție Berechet Marian Bogdan Alexandru se avansează în gradul profesional de chestor principal de poliție.
  3. Șefului I.P.J. Constanța, domnului comisar-șef de poliție Bîltag Mihai Dumitru i se acordă gradul profesional de chestor de poliție.
  4. Șefului de Cabinet al inspectorului general al I.G.P.R., Domnului comisar-șef de poliție Drăgan Ion Georgian i se acordă gradul profesional de chestor de poliție.
  5. Șefului Direcției Financiare din I.G.P.R., domnului comisar-șef de poliție Harabagiu Costache Daneluș-Ionel i se acordă gradul profesional de chestor de poliție.
  6. Șefei Brigăzii Rutiere din Poliția Capitalei, doamnei comisar-șef de poliție Moșoiu Ion Mădălina i se acordă gradul profesional de chestor de poliție.
  7. — Directorului General Adjunct al D.G.M.O. din M.A.I., domnului comisar-șef de poliție Stoichici Gabriel-Radu Răducu-Adrian i se acordă gradul profesional de chestor de poliție.

Lista continuă și cu alte nume din Ministerul Afacerilor Interne, cât și din alte structuri precum S.I.E., S.R.I., A.N.P., M.A.p.N, D.G.P.I. ș.a.m.d

Este un lucru bun că se apreciază munca polițiștilor, însă trebuie să pornim de jos în sus, de la bază către vârful piramidei, pentru a putea avea o instituție de forță respectată. Mai mult decât atât, este nevoie ca angajații de la bază să fie respectați corect de către conducerea M.A.I. și să li se aplice corespunzător legile votate privind drepturile salariale.

Schimbarea suntem noi!

ECHIPA SIDEPOL