Prima sesiune de admitere la masterul profesional al Academiei de Poliție

Programul de master profesional se adresează absolvenților cu diplomă de licență sau echivalentă ai învățământului superior de lungă durată și absolvenților cu diplomă de licență sau echivalentă ai programelor de studii universitare de licență cu minim 240 de credite de studiu transferabile.

Programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor de poliție „Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice” are durata de un an, două semestre, 60 de credite de studiu transferabile și se organizează la forma de învățământ cu frecvență, domeniul de studii universitare „Drept

Recrutarea candidaților se realizează de către structurile de resurse umane cu sarcini de recrutare, denumite în continuare unități de recrutare, aflate în unitățile din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, în raport de domiciliul/reședința înscrise în actul de identitate.

De precizat că la acest master se pot înscrie inclusiv agenții de poliție care îndeplinesc condițiile prevăzute în regulament privind situația absolvirii unui program de studii universitar de lungă durată.

Cererea-tip de înscriere prevăzută în anexa nr. 1 se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, în perioada 19 – 31 august 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

CONSULTĂ AICI ÎNTREGUL REGULAMENT DE ADMITERE(CONDIȚII, PROBE, TEMATICĂ, ETC.)

CONSULTĂ AICI 
DISPOZIȚIA DGMRU Nr. II/12947 din 18.08.2022
privind recrutarea candidaților pentru participarea la concursul de admitere la
programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor de poliție
„Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice” în anul universitar 2022-2023,
la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza

⚠️DESCARCĂ DOCUMENTELE NECESARE DOSARULUI DE RECRUTARE:⚠️

→  Anexa nr. 1 – Cerere tip de înscriere

→  Anexa nr. 2 – Consimtamant solicitare cazier

→  Anexa nr. 3 – Instructiuni atribuire cod unic*

→  Anexa nr. 4 – Tabel candidati

→  Model-declaratie-de-confirmare-a-indeplinirii-conditiilor-si-criteriilor-de-recrutare

→  Model-adeverinta-medicala-eliberata-de-medicul-de-familie

→  Model-consimtamant-informat

Vă vom ține la curent în cazul unor modificări ale procesului de recrutare și admitere, iar în cazul în care aveți nelămuriri ne puteți contacta la adresa de e-mail: sidepol@sindicatulpolitistilor.ro.

Schimbarea suntem noi, 

ECHIPA SIDEPOL.

Atasamente