Primele propuneri SIDEPOL cu privire la noul model al uniformei

În urma prezentării, reprezentanții D.G.L. au stabilit împreună cu organizațiile sindicale prezente ca până la data de 13.12.2021 să fie transmise propuneri preliminare cu privire la articolele consultate, fără a se limita la acestea. În acest sens, Federația Sindicatelor Democratice din România, la care Sindicatul Democratic al Polițiștilor SIDEPOL este afiliat, a transmis în cursul acestei zile primul set de propuneri.

VEZI PROPUNERI SIDEPOL

Având în vedere stadiul de început în care se află dezvoltarea noului model de uniformă, organizația noastră sindicală a transmis propuneri cu caracter general. Ulterior, dacă reprezentații instituției vor ține cont de solicitările noastre și vor continua dezbaterile pe parcurs ce se va ajunge la o formă cât mai amplă, vom realiza propuneri detaliate pe fiecare articol și accesoriu în parte.

Setul nostru de propuneri a vizat aproape toate articolele din componența uniformei de serviciu de la beretă la jachetă și de la centură la șosete.

Astfel, am propus ca majoritatea articolele de echipare să fie realizate, conform specificului, din materiale și țesături de tip Gore TEXSoftshell, Fleece 2.0 ș.a.m.d. Folosite în prezent de companii consacrate în domeniul uniformelor și echipamentului tactic precum 5.11, Helikon Tex, Salomon, Pentagon Tactical, Lowa, Haix, etc. Aceste articole nu doar că sunt realizate din materiale de înaltă calitate, impermeabile, imperrespirabile, rezistente la vând, cu înalte proprietăți termice, dar sunt folosite tehnologii moderne precum Thinsulate™ C100 sau Hydroguard, procese moderne de realizare sau adaptare a materialului sau țesăturii din care este confecționat echipamentul polițiștilor din Europa sau alte state ale lumii.

Ne dorim ca polițiștii români, după 20 de ani, să beneficieze de cea mai bună uniformă posibilă. De aceea ne implicăm activ, iar în continuare noi vă solicităm să ne transmiteți, punctual, propunerile dumneavoastră cu privire la noul model al uniformei la adresa de e-mail: sidepol@sindicatulpolitistilor.ro

Atasamente