Se înființează filiala SIDEPOL SĂLAJ

La această şedinţă sunt așteptați membri SIDEPOL, dar și polițiști care nu au aderat încă la organizația noastră şi doresc să fie informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, cât şi cu privire la acţiunile întreprinse de organizaţia noastră sindicală în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor acestora în faţa angajatorului.

Cu ocazia ședinței de constituire a filialei Sidepol Sălaj se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 3 vicepreședinți, ocazie cu care solicităm, membrilor interesaţi de ocuparea unei funcţii eligibile de conducere în cadrul filialei,  să-și depună candidaturile până în data de 31.03.2021, inclusiv.

La şedinţă se vor atinge subiecte de natură salarială şi profesională, cât şi actiuni pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea. Se vor prezenta acțiunile introduse în instanță pentru recuperare drepturi salariale, activitățile de protest organizate de către organizația noastră sindicală și federația la care suntem afiliați, cât și alte elemente de interes pentru colegi.

Conform principiilor de organizare si functionare statutare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară pentru fiecare filială constituită în conformitate cu prevederile legii 62/2011.

Ședința va fi prezidată de:

*Gabriel GÎRNIŢĂ, președintele Federaţiei Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi al  Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL;

* Alen NUȚU– președintele SIDEPOL OLT și secretar general F.S.D.R.;

*Constantin MANDACHEvicepreședintele F.S.D.R.

Pentru colegii interesaţi de sustinerea demersurilor noastre şi înscrierea în organizatie, o pot face completând adeziunea online, la următorul link:

https://sindicatulpolitistilor.ro/vreau-sa-devin-membru.html 

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL