Se înființează filiala Sidepol Timiș

informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, cât şi cu privire la acţiunile întreprinse de organizaţia noastră sindicală în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor acestora în faţa angajatorului.

Cu ocazia ședinței de constituire a filialei Sidepol Timiș se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 3 vicepreședinți, ocazie cu care solicităm membrilor interesaţi de ocuparea unei funcţii eligibile de conducere în cadrul Biroului Operativ al filialei, să-și depună candidaturile până în data de 05.07.2022, inclusiv, prin completarea si transmiterea documentatiei necesare, în vederea validării acesteia.

La şedinţă se vor atinge subiecte de natură salarială şi profesională privind situatia actuală pe care o traversăm, cât şi actiuni pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea sau demersurile efectuate în instantă pentru membrii organizatiei, mai ales în contextul socio-politic actual.

Conform principiilor de organizare si functionare statutare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară, dovedind în ultimii 2 ani de zile că suntem o organizație dedicată oamenilor, implicată, dovadă și numărul miilor de membri care au ales să meargă pe acest drum alături de noi.

Ședința va fi prezidată de către Gabriel GÎRNIȚĂ, președinte al Federației Sindicatelor Democratice din România și al Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL.

Pentru colegii interesaţi de sustinerea demersurilor noastre şi înscrierea în organizatie, o pot face completând adeziunea ”clasică”, prin liderii nostri teritoriali sau online, la următorul link:

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU ÎN SINDICAT

 Schimbarea suntem noi!

 Echipa SIDEPOL