Șefi de sorginte comunistă în fruntea inspectoratelor județene de Poliție

În situația în care vom observa că reacția celor în cauză întârzie nejustificat, vom considera că aceștia acceptă și girează, in mod voluntar, astfel de nereguli și în consecință vom proceda la sesizarea organelor competente.
În urma publicării materialului sus-menționat, s-a „constituit” în regim de „urgență”, la nivelul conducerii I.P.J. Olt, o „celulă de criză” în care s-a „dezbătut” modul în care trebuie să „plătească” sindicaliștii care au avut „tupeul” să aducă în atenția opiniei publice aspectele de natură penală ce s-au petrecut în data de 20.09.2020, la staborul din Drăgănești.

{facebook}https://www.facebook.com/watch/?v=373101150534286&extid=AHtM2VYOoz9VZnCM{/facebook}

Domnilor „manageri” ai I.P.J. Olt, chiar nu aveți altceva mai constructiv de făcut decât să căutați „răzbunare”?
Hilar, domnilor „manageri”!!! Oare nu cunoașteți zicala: ” Răzbunarea este arma prostului?”
Ar trebui să vă preocupe buna funcționare a sistemului in care lucrați sau mai bine-zis in care vă place să credeți că lucrați!
Cei care v-au „împuternicit” pe aceste funcții au făcut-o la un pahar de vin pe sistemul-ce bine servești la masă- sau, dumneavoastră, ați făcut jurăminte de „credință” pe viață?

Dar cum toți lucrătorii din sistem știu cum ajungeți în aceste funcții nu ne rămâne decât să sperăm că veți avea bunul simț să lăsați Poliția in mâinile polițiștilor și dumneavoastră să vă recalificați, desigur urmând niște cursuri de recalificare, nu prin „împuternicire”!
În încheiere vă dorim să „vă reveniți” și cum ziceți dumneavoastră:
„Nu mor caii când vor câinii…”
Noi vă zicem continuarea:
„Nici câinii când vor stăpânii!”

Schimbarea suntem noi!

 

Echipa SIDEPOL