Urmează o noua filială a sindicatului-SIDEPOL IALOMIȚA

În data de 11.10.2023, începând cu ora 11:00, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului IALOMIȚA, va avea loc şedinţa de constituire a filialei Ialomița Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL. La această şedinţă sunt așteptați membrii SIDEPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizația noastră şi doresc să fie informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, cât şi cu privire la acţiunile întreprinse de organizaţia noastră sindicală în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor acestora în faţa angajatorului.

Cu ocazia ședinței de constituire a filialei Sidepol Ialomița se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și vicepreședinți, ocazie cu care solicităm membrilor interesaţi de ocuparea unei funcţii eligibile de conducere în cadrul filialei, să-și depună candidaturile până în data de 11.10.2023, inclusiv, prin completarea și transmiterea documentației necesare, în vederea validării candidaturii.

La şedinţă se vor atinge subiecte de natură salarială şi profesională privind situația actuală pe care o traversăm, cât şi actiuni pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea sau demersurile efectuate în instantă pentru membrii organizatiei. Ministerul promite reforme, dar uită de banii restanți, uită de dotare, uită de aplicarea legii salarizării, norma de hrană….si lista poate continua.

Tocmai din aceste motive și nu numai, este necesar ca toți polițiștii ialomițeni să se unească într-o organizatie sindicală puternică, onestă și îndreptată către respectarea drepturilor angajaților, fapt pentru care vă așteptăm în echipa noastră, să dăm dovadă că suntem puternici.

Numărul mare de membrii înscriși deja, ne facem să credem că așa va fi, dovadă că în doar 2-3 săptămâni, peste 50 de colegi au ales să vină în echipa SIDEPOl, iar numărul acestora este în continuă creștere, fapt pentru care vă mulțumim de pe acum pentru încrederea acordată acestei organizații sindicale.

Conform principiilor de organizare si funcționare statutare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară. Ședința va fi condusă de Cristian Glodean, Vicepreședintele Federaţiei Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi Prim-Vicepreședintele Sindicatului Democratic al Poliţiştilor- SIDEPOL și de alți lideri de la nivel central și local din cadrul organizației sindicale, Carmen BUCURA, președinte SIDEPOL ILFOV.

Pentru colegii interesaţi de susținerea demersurilor noastre şi înscrierea în organizație, o pot face completând adeziunea online, la următorul link:

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU ÎN SINDICAT

Schimbarea suntem noi!

ECHIPA SIDEPOL