Vezi noile modele de rapoarte pentru decont chirie și rată locuință

La data de 06.02.2024 prin Direcția Management Resurse Umane a fost transmisă o adresă de informare a structurilor subordonate prin care sunt făcute precizări importante legate de drepturile bănești ale polițiștilor.

Astfel, au fost elaborate noi modele de rapoarte pentru fiecare dintre situațiile:

  • acordarea compensației lunare pentru chirie;
  • acordarea compensației lunare pentru chirie pentru plata ratei sau a unei fracțiuni din rata aferentă unui credit ipotecar/imobiliar destinat achiziționării unei locuințe ori a unui contract de vânzare-cumpărare cu plata în rate a unei locuințe.

Așadar, începând cu această dată toate solicitările colegilor polițiști vor trebui făcute respectând modelele anexate adresei, modele pe care vi le punem și noi la dispoziție aici:

MODEL RAPORT CHIRIE 2024

MODEL RAPORT DECONT RATĂ 2024

Cadrul legal actualizat privind reglementare acordării acestor drepturi poate fi citit accesând următorul link: HOTĂRÂRE nr. 284 din 7 aprilie 2005privind stabilirea cuantumului și condițiilor de acordare a compensației lunare pentru chirie cuvenite polițiștilor

În cazul în care întâmpinați probleme referitoare la acordarea acestor drepturi sau oricare altele din sfera profesională, ne puteți contacta la adresa de e-mail: sidepol@sindicatulpolitistilor.ro

SCHIMBAREA SUNTEM NOI!

ECHIPA SIDEPOL